Chiropractor

Lotte Horselenberg

"Chiropractie is een goede combinatie van het samenwerken met patiënten en het behandelen van het hele bewegingsapparaat om zo optimale resultaten te behalen".
over Lotte

Nadat ik in 2014 cum laude ben afgestudeerd als chiropractor aan de AECC van Bournemouth University in Engeland, ben ik het team van ChiroMotion komen versterken. Het werken met mensen heeft me altijd aangesproken, dus chiropractie was een logische keuze. Het mooie aan chiropractie is dat er aandacht wordt gegeven aan het gehele bewegingsapparaat, met een specialisatie in rug-, nek-, en hoofdpijnklachten.

Samen met patiënten werken aan hun gezondheid is iets waar ik dagelijks plezier uit haal. Aangezien ik altijd interesse heb gehad in sport vind ik het ook een mooie uitdaging om sporters te behandelen.

Het is altijd mijn ambitie en droom geweest om mijn eigen praktijk te beginnen. Begin 2020 is deze droom dan ook werkelijkheid geworden met mijn eigen praktijk in Venlo. Het mooiste is dat ik dit nog altijd kan combineren met mijn werk bij ChiroMotion in Maastricht.

Lotte Horselenberg (AGB: 90050043) is lid van de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en geregistreerd bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN).

"Chiropractie is een goede combinatie van het samenwerken met patiënten en het behandelen van het hele bewegingsapparaat om zo optimale resultaten te behalen"

ChiroMotion teRug in beweging