Chiropractor

Lotte Horselenberg

"Chiropractie is een goede combinatie van het samenwerken met patiënten en het behandelen van het hele bewegingsapparaat om zo optimale resultaten te behalen".
over Lotte

Lotte is in 2014 na haar 5-jarige universitaire opleiding tot chiropractor en een internship van een jaar in Engeland het team van ChiroMotion komen versterken.
Met veel aandacht en enthousiasme behandelt ze haar patiënten. Het werken met mensen heeft Lotte altijd aangesproken, dus een studie chiropractie was de logische keuze. Chiropractie is een goede combinatie van het samenwerken met patiënten en het behandelen van het hele bewegingsapparaat om zo optimale resultaten te behalen. Naast haar specialisme in rug-, nek -en hoofdpijnklachten is ook zij zeer geïnteresseerd in sport en dus ook in het behandelen van sporters. Deze interesse heeft ertoe geleid dat Lotte tijdens haar studie in Engeland is begonnen met de kwalificaties om zich officieel gediplomeerd sportchiropractor te mogen noemen.

"Chiropractie is een goede combinatie van het samenwerken met patiënten en het behandelen van het hele bewegingsapparaat om zo optimale resultaten te behalen"

ChiroMotion teRug in beweging