Chiropractor

Joep Titulaer

"De combinatie van chiropractie en oefeningen is de basis voor herstel en een pijnvrij leven"
over Joep

Joep Titulaer

Mijn interesse voor chiropractie is ontstaan tijdens de opleiding fysiotherapie aan hogeschool Zuyd te Heerlen. Na een jaar als fysiotherapeut gewerkt te hebben, heb ik besloten om de sprong te wagen en naar het Anglo-European College of Chiropractic (AECC) in Bournemouth te gaan. Hier heb ik me verder gespecialiseerd in het behandelen van rug-, nek- en hoofdpijnklachten. In 2023 ben ik officieel afgestudeerd en ben ik in Maastricht en Uden gaan werken.

Van jongs af aan heb ik altijd veel gehockeyd en daarnaast ben ik regelmatig in de sportschool. Hierdoor ben ik me steeds meer gaan interesseren in het menselijk lichaam, hoe het functioneert en hoe het kan worden verbeterd. Mede hierom ben ik begonnen met de FICS opleiding tot sport chiropractor en zo nog verder mijn expertise te ontwikkelen in het behandelen van atleten. Het mooiste aan het vak chiropractie vind ik de samenwerking met mensen en de mogelijkheid om met mijn expertise een effectieve behandeling te geven.

Joep Titulaer (AGB: 90116724) is lid van de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en geregistreerd bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN)

De combinatie van chiropractie en oefeningen is de basis voor herstel en een pijnvrij leven

ChiroMotion teRug in beweging