Chiropractor

Lieke Moorman

"Chiropractie is een prachtige manier om mensen beter te laten bewegen en pijn te verminderen zonder medicatie"
over Lieke

Al op jonge leeftijd merkte ik dat mijn interesse uitging naar een vakgebied in de gezondheidszorg. Door een sportblessure kwam ik voor het eerst in contact met een chiropractor en gelukkig kwam ik er met behulp van haar behandeling zo weer bovenop. Na deze eerste ervaring met chiropractie was ik verkocht en wist ik dat ik mensen wilde helpen herstellen van pijn en blessures.

Na afronding van het gymnasium waagde ik daarom de sprong naar Engeland voor de 5-jarige opleiding chiropractie aan het AECC University College in Bournemouth. Hier heb ik in het laatste jaar praktijkervaring opgedaan door patiënten te behandelen. In 2021 ben ik cum laude afgestudeerd als chiropractor en ben ik terugverhuisd naar Nederland om aan de slag te gaan binnen het team van ChiroMotion.

Het mooiste aan het vak vind ik het contact met de patiënt, de onderlinge samenwerking tussen collega’s om de patiënt zo goed mogelijk te helpen en de ruime kennis van het menselijk lichaam. Net zoals mijn collega’s ben ik gespecialiseerd in rug- nek- en hoofdpijnklachten. Daarnaast heb ik tijdens mijn studie ook een speciale interesse ontwikkeld in het behandelen van baby’s, kinderen en zwangere vrouwen.

In mijn vrije tijd heb ik altijd gedanst, van hip-hop tot klassiek ballet. Ook ga ik graag een rondje hardlopen of (amateur!)-kickboksen en kun je me elk jaar vinden in de Oostenrijkse bergen op een snowboard. Oorspronkelijk ben ik een Brabander maar ik kijk er erg naar uit om te mogen werken in het mooie Maastricht.

Lieke Moorman (AGB: 90111478) is lid van de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en geregistreerd bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN).

"Chiropractie is een prachtige manier om mensen beter te laten bewegen en pijn te verminderen zonder medicatie"

ChiroMotion teRug in beweging