Sport Chiropractor

Lobke De la Ruelle

"Chiropractie is een prachtige manier om mensen beter te laten bewegen en pijn te verminderen zonder medicatie"
over Lobke

Ik ben in 2016, na een 4-jarige universitaire opleiding aan het Welsh Institute of Chiropractic in Cardiff, het team van ChiroMotion komen versterken. Net als de rest van het team wil ik elke patiënt met voldoende tijd en persoonlijke aandacht behandelen. Mijn specialiteit als chiropractor zijn rug-, nek -en hoofdpijnklachten. Daarnaast heb ik in 2019 de specialisatie sportchiropractie afgerond en heb ik ondertussen al menig topsporter behandeld. Vanaf begin 2020 ben ik ook actief in een onderzoeksteam aan de VU Amsterdam en werk ik daar momenteel aan twee onderzoeken.

In mijn vrije tijd heb ik altijd gevolleybald en gezwommen. In 2018 heb ik samen met Maarten en Lotte de Ironman estafette afgerond. Na deze uitdaging begon het te kriebelen om meer aan duursport te gaan doen en ben ik begonnen met fietsen en hardlopen.

Als chiropractor vind ik het fascinerend om met alleen de handen klachten te verminderen en prestaties te verbeteren. Iedere klacht en ieder persoon is verschillend en het is mijn missie om hen dan een passend behandeltraject aan te bieden.

"Chiropractie is een prachtige manier om mensen beter te laten bewegen en pijn te verminderen zonder medicatie"

ChiroMotion teRug in beweging